Hi, leuk dat je dit blog leest over Snuifbuis, PEPSCHEP en ander Snuifgerei dat je je maar kan bedenken. Zoals de meeste van onze lezers weten spreken wij altijd uit ervaring en wordt alles getest. Op de markt zijn verschillende manieren om je favoriete spul je neus in te werken. Hoewel alles prima lijkt te werken werkt het een toch beter dan het ander. 

De snuifbuis

De snuifbuis is een klein metalen buisje ter grote van een rietje die je kan gebruiken om een dikke lijn te nemen. Hoewel dit op het eerste gezicht makkelijk lijkt te werken valt dit in de werkelijkheid altijd een beetje tegen. Het is soms best lastig om goed te zuigen door het kleine buisje. Dit zorgt er dan ook voor dat je vaak meerdere keren moet snuiven om alles tot je te nemen. 

De PEP SCHEP

Zoals jullie wel weten zijn wij enorm fan van de PEP SCHEP, vandaar deze website met de producten. Maaaaar, ook wij zijn kritische en zullen je daarom uitleggen waarom deze zo goed werkt. Wanneer jij op een festival staat of bij je thuis zit wil je natuurlijk het liefst zo snel mogelijk je spul innemen. Via een buisje moet je altijd eerst een lijn leggen en dan pas gebruiken. De kans van verspilling is dan ook vele malen groter dan dat je het direct uit je zakje schept. Nog een voordeel van deze schep is dat je de schep direct onder of in je neus hangt. Je krijgt dan alles in een keer goed binnen. Geloof ons, dit werkt vele malen beter!

De sleutel

Wellicht kennen jullie het wel maar wanneer je je sleutel niet schoonmaakt gaat het achtergebleven spul rotten. Naja rotten…. zo ziet het er uit tenminste, en dat wil je bij je volgende festival natuurlijk niet naar binnen werken. Tevens is het gewoon veel minder comfortabel omdat je moeilijk kan zien hoeveel je opschept. 

Een plankje of andere voorwerpen

Verspilling is al snel gegarandeerd maar ach wat maakt dat nou uit als je van de meest vette objecten kan snuiven. Wij raden het altijd af om van andere lichaamsdelen te snuiven, dit kan gevaarlijk zijn en leiden tot blijvend letsel. 

Tot slot, wij raden drugsgebruik altijd ten strengste af en willen hier niemand mee stimuleren. Drugs zijn slecht en wij distantiëren ons hier dan ook van 😉 groetjes Team Schep. Bekijk hier onze producten van PEP SCHEP. 

Author admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *