Werken

KOM ONS TEAM VERSTERKEN

KOM JE BIJ ONS WERKEN?

drugsgebruik op festivals

Stage Ecom

Ben je op zoek naar een dynamische stage waar je jouw passie voor festivals kunt combineren met e-commerce? Dan is deze stage bij onze festival webshop perfect voor jou!

Als stagiair(e) bij onze webshop krijg je de kans om hands-on ervaring op te doen in een bruisende omgeving waar festivals en online winkelen samenkomen. Je zult betrokken zijn bij verschillende aspecten van het bedrijf, van het beheren van de website en het optimaliseren van de gebruikerservaring tot het ondersteunen van marketingcampagnes en het verwerken van bestellingen.

We bieden een creatieve en inspirerende omgeving waar jouw ideeën welkom zijn en waar je de ruimte krijgt om te groeien en te leren. Als onderdeel van ons team krijg je de kans om bij te dragen aan de beleving van festivalgangers over de hele wereld.

Ben jij klaar om jouw liefde voor festivals om te zetten in een waardevolle stage-ervaring? Solliciteer nu en maak deel uit van ons enthousiaste team!

Stuur een mail naar info@pep-schep.nl dan reageren we binnen 24 uur. Je mag ons ook altijd een Whats Appje sturen.

Stage marketing

Ben jij een enthousiaste en creatieve student die op zoek is naar een uitdagende stageplek waar je jouw marketingvaardigheden kunt ontwikkelen? Dan is deze stage bij onze festival webshop iets voor jou!

Als marketingstagiair(e) bij onze webshop krijg je de kans om je te verdiepen in diverse aspecten van digitale marketing, zoals sociale media, contentcreatie, e-mailmarketing, en meer. Je zult betrokken zijn bij het bedenken en uitvoeren van marketingcampagnes om onze webshop te promoten en de betrokkenheid van onze klanten te vergroten.

Je krijgt de mogelijkheid om hands-on ervaring op te doen in een snelgroeiende e-commerce omgeving, waarbij je nauw samenwerkt met ons team om doelgerichte marketingstrategieën te ontwikkelen en te implementeren. Daarnaast krijg je de ruimte om zelf met ideeën te komen en deze uit te voeren, waarbij je de impact van jouw werk direct zult zien.

We bieden een stimulerende en ondersteunende werkomgeving waar je de kans krijgt om te leren van ervaren marketeers en waar jouw groei en ontwikkeling centraal staan.

Ben jij klaar om jouw marketingtalenten in te zetten voor een opwindende stage bij onze festival webshop? Solliciteer nu en maak deel uit van ons gedreven team!

Stuur een mail naar info@pep-schep.nl dan reageren we binnen 24 uur. Je mag ons ook altijd een Whats Appje sturen.

Berlijn: De Techno Hoofdstad van de Wereld?
Oranje vlinder tshirt koningsdag - butterfly

Werken bij:

Ben jij op zoek naar een boeiende carrièrekans in een dynamische en innovatieve omgeving? Kom dan werken bij onze festival webshop en maak deel uit van ons gepassioneerde team!

Als medewerker in een normale arbeidsfunctie bij onze webshop, krijg je de mogelijkheid om bij te dragen aan alle facetten van ons bedrijf. Van het beheren van voorraden en het verwerken van bestellingen tot het bieden van uitstekende klantenservice en het bijdragen aan een soepele werking van ons magazijn, jouw rol is van vitaal belang voor het succes van ons bedrijf.

Je zult werken in een stimulerende omgeving waar teamwork en samenwerking worden aangemoedigd, terwijl je ook de kans krijgt om zelfstandig te werken en initiatief te tonen. Met mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling, bieden we een ondersteunende werkomgeving waar jouw inzet en toewijding worden gewaardeerd.

Als onderdeel van ons team maak je deel uit van een spannende industrie die constant in beweging is. Jouw bijdrage zal een directe impact hebben op de ervaring van onze klanten en de groei van ons bedrijf.

Ben jij klaar voor een uitdagende en lonende carrière bij onze festival webshop? Solliciteer nu en ontdek de vele mogelijkheden die wij te bieden hebben!

Stuur een mail naar info@pep-schep.nl dan reageren we binnen 24 uur. Je mag ons ook altijd een Whats Appje sturen.

Stuur een mail naar info@pep-schep.nl dan reageren we binnen 24 uur. Je mag ons ook altijd een Whats Appje sturen.