Hi, leuk dat je onze blog leest over de Festival trends in 2020. Hoewel het coronavirus misschien roet in het eten gooit gaan wij gewoon uit van het positieve. Want een zomer zonder festivals is gewoon geen zomer… Wij leggen je alles uit wat je echt moet meenemen naar het festival. 

De Pep Schep

Deze schep is ideaal voor het festival of de after. Met deze schep verspil je niets en het werkt super makkelijk. Gebruik de schep als ketting of gewoon als snuif accessoires, ideaal dus. Hou de pepschep direct onder je neus en maak optimaal gebruik van het grote schep vlak. benieuwd naar deze pep schep? Klik dan hier en bestel er een!

De festival dop

Er zijn weinig dingen vervelender dan een flesje Spa blauw krijgen zonder dop. Helemaal als jij als een jekko staat te gaan in het publiek en al je water er uit vliegt. Gelukkig mag je naar ieder festival een eigen dop meenemen. Maar zoals wij ook wel weten vergeet je dat natuurlijk.. Daarom zijn er doppen die je gemakkelijk aan je sleutelhanger kan hangen. 

De snuifbuis

Deze valt wel onder de trends maar niet zo zeer voor de festivals, deze buis gebruik je namelijk niet zo heel makkelijk op een festival. Het gebruik van een snuifbuis is makkelijk en snel maar niet ideaal voor een festival. Een snuifbuis is een klein metalen buisje om fancy te snuiven. Dit is een mooi snuif accessoire maar niet perse geschikt voor festivals. Benieuwd hoe ze er uit zien? Klik dan hier!

De glitter

Zoals de meeste van jullie vorig jaar wel hebben gezien vinden meiden het geweldig om hun hele gezicht onder te smeren met glitter. Persoonlijk is dit niet mijn favoriete trend maar hij hoort er wel bij. De glitter is in verschillende soorten verkrijgbaar, hou er rekening mee dat glitter erg slecht is voor het milieu en moeilijk uit je kleren gaat. 

Het mondkapje

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten zijn er al veel festivals afgelast vanwege het corona virus. Een mogelijke trend kan dan ook zijn het gebruik van mondkapjes op festivals. Het zou ook best een verplicht item kunnen gaan worden dat zal worden uitgedeeld. Alles omtrent corona en festivals zal de tijd moeten gaan uitwijzen. 

Bedankt voor het lezen, heb je zelf nog leuke trends ontdekt? Laat het vooral even in de comments weten! Bedankt voor het lezen en tot snel, Team Pepschep.

Corona update: 21-04-20

Tja, daar zitten we dan Festival vrienden…. Zojuist zijn alle evenementen tot 1 september afgelast. Geen mooie festival zomer dit jaar. Maaaar…. Thuis gebruiken mag! 😉

We gaan gewoon keihard feesten deze winter en we zien jullie snel weer. Ik sta links vooraan. Groet…

Author admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *