Hoi, leuk dat je onze blog leest: “Hoe smokkel je drugs mee naar een festival? 7 Tips!”. Sidenote: wij raden drugsgebruik natuurlijk ten strengste af en vinden het mee smokkelen van drugs niet verstandig. Toch helpen we je graag met deze 6 tips, zo zijn we dan ook weer he!

Basisregel: wees niet zenuwachtig, dit valt op en zal argwaan trekken. Durf je het niet mee te smokkelen, doe het dan niet of verstop het goed. Jouw zenuwen kunnen je verstopplekje natuurlijk verraden en dat willen we niet. 

Geheim opbergvakje

Mocht je gebruik willen maken van een geheim opbergvakje dan hebben wij een aantal producten voor je die hier bij helpen. We verkopen verschillende producten zoals autosleutels, aanstekers, lipsticks en opladers. Hieronder een overzicht van de producten.

Opbergvakje autosleutel

opbergvakje voor naar festival- pepschep

Deze autosleutel kun je uit elkaar halen om vervolgens in het speciale opbergvakje iets te verstoppen. Werkt goed en valt totaal niet op. Tevens past het makkelijk in je zak en voelt het 100% aan als een normale autosleutel.

Aansteker opbergvakje

stiekem-opbergvakje-mee-naar-festival

Deze aansteker beschikt over een demontabel dopje aan de onderkant. Je kunt de aansteker vervolgens vullen met een door jou gewenst product. De aansteker geeft echte vonken maar geen vlammen. Je kunt hierdoor niet snel betrapt worden.

Oplader opbergvakje

neppe-oplader-opbergvakje

Deze oplader beschikt over een verborgen ruimte die je gemakkelijk los klikt. Neem deze oplader overal mee naar toe, het zal niet opvallen. De oplader beschikt over veel ruimte aan de binnenkant, doe er je voordeel mee.

Overige tips hoe je iets mee brengt

  1. Afhankelijk van de structuur is het belangrijk dat het niet kapot gaat. Een zakje poeder zou je prima in je sok aan de onderkant van je voet kunnen doen. Met grotere objecten (pillen) wordt dit wat lastiger…
  2. Verstop het tussen je lies, een hoop vrienden van mij doen dit en bij hun werkt het altijd erg goed. 
  3. Deze tip is minder praktische hahah maar kan wel handig zijn voor grote hoeveelheden. Begraaf je spullen alvast voordat het festival er staat. Vergeet alleen niet waar je het hebt neergelegd….
  4. Vrouwen, stop je drugs eens in je bh, op basis van onze lezers komt dit als een van de meest gebruikte tips naar voren. 
  5. Misschien wat minder comfortabel maar de drugs valt ook prima tussen je billen te verstoppen. Het nadeel is wel dat je het er wat minder makkelijk uithaalt.
  6. Verstop je drugs in je je haar, heb je een grote krullenbol of juist een staart, hier kan je met wat haarbandjes en clipjes heel wat in verstoppen.
  7. Maak gebruik van tape! Met een stukje tape kan je er zo voor zorgen dat alles op zn plek blijft zitten en niet per ongeluk uit je broek valt. 

Bedankt voor het lezen, heb je nog tips? Drop ze hieronder even in de comments en wie weet voegen we die van jou toe! Bekijk hier de festival trend van 2020!

Author admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *