Beste vrienden, we horen je al denken…. wat een gouden titel. En om eerlijk te zijn klopt het voor de volle 100%. Nu we gegarandeerd geen festivals hebben dit jaar en we onze lokale dealers moeten supporten kondigen wij de volgende boodschap aan: thuis snuiven mag. Maar hoe ga je nou thuis snuiven als je ouders er zijn? Wij geven je 7 tips om ongezien gebruik te kunnen maken van je pepschep. Want snuiven van een sleutel kan echt niet meer!

  1. Wanneer iedereen slaapt

Het is net als wanneer jij op een festival staat, iedereen slaapt in Nederland inclusief je ouders en jij kan ongestoord door rammen. Zet een lekker setje op en je hebt gegarandeerd een leuke avond. Let alleen wel op wanneer je alleen gebruikt, niemand kan je komen helpen.

  1. De avondwandeling

Wij raden bij deze wandeling voor een frisse neus aan gebruik te maken van je pepschep. Je kan maar beter van de ket afblijven voor het een lange wandeling wordt, je spagetti benen brengen je namelijk niet ver…

  1. De lange douche

Ja, ik hoor je denken, hier had ik nog niet aan gedacht, of het ideaal is kan ik je niet vertellen, maar het is zeker een mogelijkheid voor een snel schep momentje. Laat je pepschep alleen niet in de badkamer liggen…

  1. De snelle autorit

Tja, deze kan ik eigenlijk alleen maar afraden want drugs en auto’s gaan niet goed samen, doe voorzichtig vrienden. Kijk maar ff wat je met deze info doet..

  1. De dekensnuifer

In je hut gebouwd van dekens kan je uren lang spacen, neem een klein lampje mee en goede muziek en je hebt 100% een leuke avond. Om eerlijk te zijn raad ik dit niet aan wanneer er andere thuis zijn. Maar het is een optie…

  1. De geen angst snuifer

Ben jij een grote speler die niet bang is? Mooi, daar houden we van! Wij hebben de volgende uitdaging voor je… ga vooral tijdens het avondeten even naar de wc met je pepschep. Zoals ik al zei, alleen voor de grote spelers die niet bang zijn. 

  1. Gebruik een pepschep

Onze beroemde scheppen zijn ideaal voor een snel nakkie en je kan hem dan ook op ieder moment gebruiken. Onze pepscheppen behoren tot het beste snuif accessoires. Neem eens een kijkje op onze webshop! 

Author admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *