Er zijn een aantal stappen die je kunt nemen om te voorkomen dat je een slechte ervaring hebt met drugs:

  1. Doe voldoende onderzoek: Voordat je een drug gebruikt, is het belangrijk om te weten wat je gebruikt en hoe het werkt. Lees de bijsluiter of vraag advies aan een professioneel voordat je een drug gebruikt.
  2. Wees voorzichtig met hoeveel je gebruikt: Het is belangrijk om voorzichtig te zijn met hoeveel van een drug je gebruikt. Start met een kleine hoeveelheid en wacht om te zien hoe het op je lichaam reageert voordat je meer gebruikt.
  3. Gebruik drugs nooit alleen: Het is altijd veiliger om drugs te gebruiken met een vriend of in een groep, zodat er iemand is die je kan helpen als er problemen zijn. Als je drugs gebruikt, zorg er dan voor dat er altijd iemand bij je is die nuchter is om op je te letten.
  4. Vermijd het mixen van drugs: Het mixen van verschillende soorten drugs kan leiden tot onvoorspelbare en soms gevaarlijke reacties. Het is het beste om één soort drug te gebruiken op een gegeven moment.
  5. Zorg er altijd voor dat je goed in je vel zit. Omdat drugs emoties versterken kan dit zowel positeif als negatief uitpakken.
  6. Luister naar de juiste muziek, vindt jij de muziek te grimmig worden dan is het verstandig even weg te lopen.
  7. De juiste mensen om je heen zullen je een veilig en vertrouwd gevoel geven.

Het is belangrijk om te onthouden dat het gebruik van drugs altijd risico’s met zich meebrengt, en dat het nooit 100% veilig is om drugs te gebruiken

Author admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *