Als je naar een festival gaat, is het belangrijk om goed voorbereid te zijn en om alle items mee te nemen die je nodig zult hebben tijdens het evenement. Hier zijn enkele van de belangrijkste items die je zou moeten overwegen om mee te nemen naar een festival:

 1. Een rugzak of tas – Je zult waarschijnlijk veel spullen mee willen nemen naar het festival, dus het is handig om een ruime rugzak of tas te hebben om alles in te doen. Zorg ervoor dat je tas groot genoeg is om al je spullen te kunnen vervoeren, maar niet zo groot dat hij moeilijk te dragen is.
 2. Water – Het is erg belangrijk om genoeg water te drinken tijdens een festival, vooral als het warm is. Zorg ervoor dat je een fles water bij je hebt om te drinken, en overweeg om een waterzak mee te nemen als je lange afstanden moet lopen.
 3. Eten – Het is handig om wat eten mee te nemen naar het festival, vooral als je de hele dag op het terrein zult zijn. Overweeg om snackbars, granenrepen of andere kleine, gemakkelijk te vervoeren voedselitems mee te nemen.
 4. Zonnebrandcrème – Als het festival op een zonnige dag plaatsvindt, is het belangrijk om genoeg zonnebrandcrème mee te nemen om je huid te beschermen. Zorg ervoor dat je een flesje meeneemt dat gemakkelijk is mee te nemen en dat je het regelmatig opnieuw aanbrengt.
 5. Medicijnen – Als je bepaalde medicijnen nodig hebt, zorg er dan voor dat je deze meeneemt naar het festival. Dit kan bijvoorbeeld gelden voor medicijnen voor allergieën of astma.

Extra dingen voor een festival weekend

Hier zijn nog enkele extra items die je misschien wilt meenemen naar een weekendfestival op een camping:

 • Een kampeerstoel of draagbare zitplaats: Dit kan een comfortabele plek zijn om te zitten en te ontspannen als je niet naar bands kijkt of deelneemt aan festivalactiviteiten.
 • Een zaklamp of hoofdlamp: Dit kan handig zijn om je weg te vinden op de camping ’s nachts of in het geval van stroomuitval.
 • Een portable telefoonlader: Het is handig om een portable telefoonlader mee te nemen, voor het geval je telefoon leeg raakt tijdens het festival.
 • Zonnebrandcrème: Als het festival op een zonnige dag plaatsvindt, is het belangrijk om je huid te beschermen tegen de schadelijke stralen van de zon.
 • Natte doekjes: Dit kan handig zijn om je op te frissen als er geen douches beschikbaar zijn.
 • Een EHBO-kit: Het is altijd handig om een kleine EHBO-kit mee te nemen, voor het geval er kleine verwondingen of noodgevallen zijn.
 • Contant geld en een debet-/creditcard: Het is handig om wat contant geld mee te nemen, voor het geval er verkopers of activiteiten zijn die geen cardbetalingen accepteren.
 • Een koelbox: Als je van plan bent om perishable items mee te nemen, zoals voedsel dat koel moet worden bewaard, is het handig om een koelbox mee te nemen om ze in te bewaren.
 • Muggenwerend middel: Als je op een camping verblijft in een gebied met veel muggen, is het handig om wat muggenwerend middel mee te nemen om ze op afstand te houden.

Author admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *