Het Amsterdam Dance Event (ADE) is een van de grootste elektronische muziekfestivals ter wereld en trekt jaarlijks duizenden bezoekers. De vraag naar tickets is enorm, en veel festivalgangers willen weten wanneer ze de eerste kaarten kunnen bemachtigen.

Wanneer start de ticketverkoop?

De eerste tickets voor ADE worden meestal rond het voorjaar verkocht, vaak in april of mei. Dit zijn vaak de zogenoemde “Early Bird”-tickets, waarmee bezoekers de kans krijgen om voor een lagere prijs hun plek te reserveren. Early Bird-tickets zijn beperkt beschikbaar, dus snel reageren is belangrijk als je wilt profiteren van de voordeligere prijzen.

Hoe verloopt de verkoop?

De ticketverkoop verloopt in verschillende fasen. Nadat de Early Bird-tickets zijn uitverkocht, volgen er nog andere verkooprondes. De line-up en specifieke evenementen worden vaak later in het jaar aangekondigd, wat de vraag naar tickets verder aanwakkert. Het is daarom verstandig om de ADE-kanalen goed in de gaten te houden voor updates.

Tips voor het kopen van tickets

  • Schrijf je in voor nieuwsbrieven van ADE om als eerste op de hoogte te zijn van de verkoop.
  • Volg ADE op social media voor actuele updates over de start van de ticketverkoop.
  • Wees er vroeg bij als je zeker wilt zijn van je tickets, vooral voor populaire feesten en locaties.

Wil je meer tips voor festivals en informatie over festivalbenodigdheden? Bezoek pep-schep.nl voor handige accessoires en alles wat je nodig hebt om goed voorbereid naar ADE te gaan!

Author admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *