Het festivalseizoen staat weer voor de deur en het is tijd om je outfit voor te bereiden. Of je nu gaat voor comfortabel of opvallend, er is voor iedereen wel een passende look te vinden. In dit blog bespreken we de nieuwste en meest trendy festivalfashion voor dit seizoen.

  1. Bohemian stijl: De bohemian stijl is altijd een populaire keuze voor festivals. Denk aan luchtige jurken, fringes, hoeden en armbanden. Maak het geheel af met een paar stevige laarzen en je bent helemaal klaar voor het festivalterrein.
  2. Streetwear: Streetwear is hot en betekent ook op festivals helemaal in de picture. Ga voor een oversized T-shirt, zogenaamde dad sneakers en accessoires als hoofdbanden en zonnebrillen.
  3. Retro vibes: Breng wat retro flair naar het festivalterrein met knappe crop tops, hoge taille shorts en plateau sandalen. Je kunt er ook voor kiezen om accessoires als een rieten tas en een hoed toe te voegen.
  4. Jaren 90 vibes: De jaren 90 zijn weer helemaal terug en dat betekent ook op festivals. Ga voor opvallende neonkleuren, zonnebrillen met grote glazen en dikke sokken.
  5. Eco-fashion: Meer en meer mensen gaan op zoek naar duurzame kleding, ook voor festivals. Kies bijvoorbeeld voor een biologisch katoenen T-shirt, een linnen rok of een jas gemaakt van gerecyclede materialen.

Boarding pass shirt

Of bestel een van onze unieke en alleen bij ons verkrijgbaar het boarding pass shirt.

Ongeacht welke stijl je kiest, het belangrijkste is dat je jezelf comfortabel voelt en kunt genieten van het festival. Laat je inspireren door deze trendy festivalfashion en creëer jouw perfecte festivaloutfit. Veel plezier op het festivalterrein!

Author admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *