Bij elke bestelling een gratis schep

Waarom plassen tijdens drugs soms moelijker gaat

Waarom plassen tijdens drugs soms moelijker gaat

Het is mogelijk dat mensen problemen hebben met plassen terwijl ze drugs gebruiken, hoewel dit niet voor alle drugs geldt. Er zijn verschillende redenen waarom mensen problemen kunnen hebben met plassen terwijl ze drugs gebruiken:

  1. Sommige drugs, zoals ecstasy en MDMA, kunnen leiden tot een vermindering van de vochtbalans in het lichaam. Als gevolg hiervan kan het moeilijker worden om te plassen, omdat het lichaam minder vocht heeft om te verwijderen.
  2. Sommige drugs, zoals alcohol, kunnen leiden tot een vermindering van de bloedstroom naar de nieren. Als gevolg hiervan kan het moeilijker worden om te plassen, omdat de nieren minder bloed ontvangen om te filteren.
  3. Sommige drugs, zoals opioïden, kunnen leiden tot een vermindering van de spieractiviteit in de blaas. Als gevolg hiervan kan het moeilijker worden om te plassen, omdat de spieren in de blaas minder kracht hebben om het urine af te voeren.

Het is belangrijk om te onthouden dat het gebruik van drugs altijd risico’s met zich meebrengt, en dat het nooit 100% veilig is om drugs te gebruiken. Als je te erge problemen hebt met plassen terwijl je drugs gebruikt, is het belangrijk om medische hulp te zoeken.

Lees meer blogs

De bekendste psychedelische drugs (2)
Drugs

3-MMC: De gevaren van verslaving

3-Methylmethcathinone, ook wel bekend als 3-MMC, is een synthetische drug die vaak wordt verkocht als een vervanger van methcathinone, een andere synthetische drug die vaak

Bestel de beste snuif artikelen.

De grootste aanbieder van snuif artikelen in NL & BE

Blogs over festivals, pepschep, snuif artikelen