Bij elke bestelling een gratis goodiebag

Waarom je altijd oordoppen moet dragen

Waarom je altijd oordoppen moet dragen

Het is erg belangrijk om oordoppen te dragen op een festival, omdat blootstelling aan hard geluid kan leiden tot blijvende gehoorbeschadiging. Volgens de World Health Organization (WHO) kan blootstelling aan hard geluid leiden tot gehoorverlies, tinnitus (oorsuizen) en andere gehoorproblemen.

Er zijn verschillende redenen waarom het dragen van oordoppen zo belangrijk is op een festival:

  1. Harde muziek: Op een festival wordt vaak harde muziek gespeeld, wat kan leiden tot blijvende gehoorbeschadiging als je het geluid te lang blootgesteld bent. Door oordoppen te dragen, kun je het volume van de muziek verminderen en je gehoor beschermen.
  2. Lange blootstelling: Op een festival ben je vaak gedurende lange tijd blootgesteld aan hard geluid, wat het risico op gehoorbeschadiging verhoogt. Door oordoppen te dragen, kun je het risico op gehoorbeschadiging verminderen.
  3. Andere geluiden: Op een festival zijn er vaak ook andere harde geluiden, zoals vuurwerk of sprekers, die ook bijdragen aan het risico op gehoorbeschadiging. Door oordoppen te dragen, kun je je gehoor beschermen tegen deze geluiden.

Het is belangrijk om te onthouden dat gehoorbeschadiging vaak onomkeerbaar is en dat het belangrijk is om je gehoor te beschermen. Als je naar een festival gaat, is het daarom belangrijk om oordoppen mee te nemen en te dragen om je gehoor te beschermen.

Lees meer blogs

rode spacebril festival
Festival

Waarom ook jij een spacebril moet hebben!

In de wereld van festivals en live evenementen is er altijd een voortdurende zoektocht naar nieuwe manieren om de zintuigen te prikkelen en de deelnemers

Bestel de beste snuif artikelen.

De grootste aanbieder van snuif artikelen in NL & BE

Blogs over festivals, pepschep, snuif artikelen