Bij elke bestelling een gratis goodiebag

DURF TE SNUIVEN.

BOARDING PASS shirt - Pep schep - Durf te snuiven - einde angst

Tja wat voor blog moet ik hier nou weer over schrijven hahah. Ik ga een poging doen het verhaal te vertellen over ons meest legendarische t-shirt. Al onze durf te snuiven t-shirts zijn te bestellen in iedere maat via deze link:

Het perfecte shirt bestaat niet?

Of toch wel… Sinds eind september verkopen wij 2 soorten t-shirts. Beide shirts zijn een boarding pass naar Jupiter. Want laten we eerlijk zijn, niks is leuker dan een bezoekje aan Jupiter brengen. Hoewel je nu enkel nog een variant hebt met Amsterdam op je rug brengen we binnenkort ook nieuwe varianten uit!

EINDE ANGST.

Al sinds de start van Pep-Schep.nl roepen wij verschillende termen over social media en natuurlijk in iedere vriendengroep. Een van onze slogans is natuurlijk DURF TE SNUIVEN, maar die andere is natuurlijk EINDE ANGST.

Bestel een van onze meest legendarische shirts ooit. Ideaal voor ieder festival of feestje. Natuurlijk kun je hem ook aantrekken naar de supermarkt, kijk maar ff haha.

Lees meer blogs

rode spacebril festival
Festival

Waarom ook jij een spacebril moet hebben!

In de wereld van festivals en live evenementen is er altijd een voortdurende zoektocht naar nieuwe manieren om de zintuigen te prikkelen en de deelnemers

Bestel de beste snuif artikelen.

De grootste aanbieder van snuif artikelen in NL & BE

Blogs over festivals, pepschep, snuif artikelen