Bij elke bestelling een gratis goodiebag

Wat is ADE – Amsterdam Dance Event

Wat is ADE - Amsterdam Dance Event

Het Amsterdam Dance Event (ADE) is een jaarlijks terugkerend muziekfestival dat plaatsvindt in Amsterdam en is uitgegroeid tot een van de belangrijkste muziekfestivals ter wereld. Het festival trekt jaarlijks meer dan 375.000 bezoekers en heeft een enorme economische impact op Amsterdam. Volgens cijfers van de gemeente Amsterdam heeft het ADE in 2018 bijvoorbeeld bijna 40 miljoen euro aan omzet gegenereerd en heeft het bijna 14.000 banen opgeleverd in de horeca- en hotelsector.

Naast het uitgebreide muziekprogramma biedt het ADE ook een reeks conferenties en seminars voor muziekprofessionals. Deze conferenties behandelen onderwerpen zoals muziekbeleid, technologie en marketing en bieden deelnemers de kans om van gedachten te wisselen met andere professionals uit de muziekindustrie. In 2018 hebben bijvoorbeeld meer dan 200 sprekers deelgenomen aan de conferenties van het ADE.

Het ADE is ook een unieke gelegenheid om Amsterdam te ontdekken. De stad biedt een breed scala aan accommodatie, van goedkope hostels tot luxe hotels, zodat bezoekers kunnen kiezen wat het beste bij hen past. In 2018 hebben bijvoorbeeld meer dan 60.000 bezoekers gebruik gemaakt van de accommodatie die speciaal voor het ADE werd aangeboden.

Al met al is het Amsterdam Dance Event een onvergetelijk muziekfestival dat elk jaar duizenden bezoekers naar Amsterdam trekt. Het biedt een uitgebreid programma met optredens van bekende DJ’s, live muziek en workshops en is de perfecte gelegenheid voor muziekprofessionals om elkaar te ontmoeten en te netwerken. Als je van dansmuziek houdt, is het ADE zeker een bezoek waard.

Lees meer blogs

Wat is de houdbaarheidsdatum van hasj
Drugs

Wat is de houdbaarheidsdatum van hasj?

Hasj, een geconcentreerde vorm van cannabis, is al eeuwenlang een populaire keuze onder liefhebbers van de plant. Hoewel cannabis in diverse vormen wordt geconsumeerd, wordt

Bestel de beste snuif artikelen.

De grootste aanbieder van snuif artikelen in NL & BE

Blogs over festivals, pepschep, snuif artikelen