Bij elke bestelling een gratis goodiebag

Coke schep / snuif lepel of pep schep?

coke schep - blog

Hi leuk dat je onze blog leest over de verschillende soorten snuif accessoires. Er zijn namelijk verschillende soorten op de markt, laten wij nou alles hebben uitgeprobeerd en je er alles over vertellen. 

De Coke schep

De coke schep is een klein schepje waarbij je gebruik maakt van een kleine dosering en je het vaak direct uit je zakje of envelop schept. De coke schep wordt ook wel de pepschep genoemt omdat je uit kan gaan van dezelfde doseringen. Dit is het ideale snuif accessoire voor 2020! 

De snuif lepel

De snuif lepel is een klein lepeltje vaak aan een ketting die je gemakkelijk overal mee naar toeneemt. Je kan hem net als de pepschep om je nek hangen en hem zo direct gebruiken. Doordat de lepel precies onder je neus gehangen kan worden kost snuiven minder moeite. Met een klein nakkie kom je zo al een heel eind!

De pepschep

Jaja daar is ie dan onze beroemde en beruchte PEPSCHEP, zoals al eerder besproken is deze schep niet voor de kleine spelers onder ons. De schep wordt geleverd aan een ketting zo dat je hem overal mee naartoe kunt nemen. Net zoals bij de snuiflepel kan je hem direct onder je neus hangen voor het optimale resultaat. Schep rechtstreeks uit het zakje en er gaat nooit meer wat verloren! Bestel hem hier!

De snuifbuis

Hoewel deze snorter minder praktisch is werkt het wel als een malle. Wie in 2020 nog steeds met zijn briefje van €5 aankomt zetten die nemen we niet meer serieus. Met de buizen van snuifbuis.nl komt zelfs de doorgewinterde snuiver aan zijn trekken. Hoewel de buis goed werkt houden wij persoonlijk iets meer van het praktische schepje! Kijk zeker eens op snuifbuis.nl

Bedankt voor het lezen van onze blog over alles dat met snuiven, snorters en ander snuif accessoires te maken heeft. Lees ook zeker onze andere blogs of koop een pepschep als je durft!

  • Product in de uitverkoop
    pepschep - snuifschep
    PEP SCHEP GROOT
    18.00 8.95

Lees meer blogs

rode spacebril festival
Festival

Waarom ook jij een spacebril moet hebben!

In de wereld van festivals en live evenementen is er altijd een voortdurende zoektocht naar nieuwe manieren om de zintuigen te prikkelen en de deelnemers

Bestel de beste snuif artikelen.

De grootste aanbieder van snuif artikelen in NL & BE

Blogs over festivals, pepschep, snuif artikelen